Kipfilet met Spek, Brie en Noten van de Barbecue

Kipfilet met Spek, Brie en Noten van de Barbecue

Kipfilet met Spek, Brie en Noten van de Barbecue
Ingrediƫnten: 2 kipfilets, zout, peper, plakjes ontbijtspek, brie, stroop, ongebrande notenmix,

Aantal personen: 2

Verwarm de barbecue naar 200 graden. Snijd 2 kipfilets elk in 4 stukken. Bestrooi met zout en peper. Omwikkel elk stukje kipfilet met een plakje ontbijtspek. Leg de kipfilet in kleine gietijzeren skillets of kleine ovenschaaltjes. Doe tussen de kipfilet tussen plakjes brie. Schenk er een klein beetje stroop over. Verdeel er nog wat ongebrande notenmix (walnoot, cashewnoot, hazelnoot, amandel) over de kip. Zet de skillets op de barbecue voor ongeveer 25 tot 30 minuten. Eet smakelijk!

(3 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
0

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top