Flammküchen met Brie, Ham en Kruidnootjes

Flammküchen met Brie, Ham en Kruidnootjes

Flammküchen met Brie, Ham en Kruidnootjes
Dit recept kreeg ik onlangs in mijn Brutsellog mailbox. Wel even anders dan ik nu heb gemaakt, maar het idee is hetzelfde. Het was een verrassende combinatie zo. Alle smaken proefde je wel. Een aanrader!

Ingrediënten: flammküchendeeg, 1 peer, brie, rauwe ham, stroop, rucola, kruidnootjes

Aantal personen: 3

Verwarm de barbecue naar 240 graden. Leg de pizzasteen op de barbecue en laat deze warm worden. Beleg het flammküchendeeg met schijfjes peer, plakjes brie en plakjes rauwe ham. Sprenkel er wat stroop over. Leg de flammküchen op de barbecue tot het deeg knapperig is en de brie wat gesmolten is. Verdeel er op je bord nog rucola en verkruimelde kruidnootjes over. Eet smakelijk!

(1 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top