Pizza di Stefano Veenendaal

Pizza di Stefano Veenendaal

Pizza di Stefano
Vandaag had Michel een borrel- en pizzafeest op zijn werk. Afscheid van de mensen die tijdens de lockdowns een andere baan hebben gekregen. Bij het feest was een pizza-oven op wielen aanwezig, of eigenlijk een Ape Piaggio met pizza-oven van Pizza di Stefano.

Pizza di Stefano
Buiten bij de draaideur werden de lekkerste, authentieke pizza’s gebakken, zoals van een echte Italiaan. Stephan, de pizzabakker, had ook net weer inspiratie opgedaan in Napels. De plek van de pizza toch in Italië.

Pizza di Stefano

Pizza di Stefano
Arsenaal 17
3905 NN Veenendaal

0
(7 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top