Carpaccio Wraps

Carpaccio Wraps

Carpaccio Wraps
Vandaag mocht ik mee met Britt. Leuk! Daarna moest ik met m’n autootje door de drukke Veenendaal-spits naar huis. Echt zoveel verkeer rond 5 uur. Dan is fietsen beter, dan met de auto. In ieder geval maakte ik wel wat makkelijks, omdat ik niet precies wist hoe laat ik thuis zou zijn. Wraps had ik nog liggen, dus heel makkelijk werden het deze carpaccio wraps.

Ingrediënten: 4 wraps, truffelmayonaise, 2 pakken carpaccio met pijnboompitjes en kaas, rucola,

Aantal personen: 2

Verwarmd de wraps even in de magnetron. Besmeer elke wrap met truffelmayonaise. Beleg elke wrap met carpaccio. Bestrooi met pijnboompitjes en kaas. Beleg met een flinke berg rucola. Rol de wraps strak dicht. Zet vast met prikkers. Snijd de wraps eventueel doormidden. Eet smakelijk!

0
(1 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top