Hachee met Ballen

Hachee met Ballen


Dit recept zag ik voorbij komen bij OhMyFoodness. Lekker, ik maakte het net even anders, gewoon met gehaktballetjes van de supermarkt.

Ingrediënten: 1 schaal gehaktballetjes, 3 uien, kruidnagelpoeder, 300 ml bouillon, 1 eetlepel ketjap manis, 1 eetlepel appelstroop, 1 laurierblaadje,

Aantal personen: 2

Bak de gehaktballetjes rondom bruin. Schep uit de pan en houdt even apart. Bak in het achtergebleven vet 3 in halve ringen gesneden uien tot de uien zacht zijn. Voeg wat kruidnagelpoeder naar smaak toe. Roer even goed door.Voeg vervolgens 300 ml bouillon, 1 eetlepel ketjap manis, 1 eetlepel appelstroop en 1 laurierblaadje toe. Breng kort aan de kook. Doe de gehaktballetjes weer terug in de pan. Laat het geheel nog zo’n 25 minuten zachtjes stoven. Lekker met aardappelpuree. Eet smakelijk!

(1 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
0

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top