Cajun Schnitzel Schotel

Cajun Schnitzel Schotel

Cajun Schnitzel Schotel
Bij de poelier had ik onlangs cajunschnitzels gehaald. Twee ervan lagen nog in de vriezer, alleen om zo te eten vonden we ze een beetje te kruidig. Daar bedacht ik iets op. Ik maakte er deze cajun schotel van.

Ingrediënten: 2 cajunschnitzels, 1 ui, 1 potje Hak bonenschotel Mexicaans, 1 blik tomaatblokjes, scheutje chilisaus, tortillachips,

Aantal personen: 2

Bak 2 cajunschnitzel bruin in hete boter. Haal de schnitzels uit de pan en snijd in stukjes. Bak in het achtergebleven vet 1 gesnipperde ui tot de ui zacht is. Voeg 1 uitgelekt potje bonenschotel Mexicaans en 1 blik tomaatblokjes toe. Warm goed door. Breng op smaak met een scheutje chilisaus. Voeg de in stukjes gesneden cajunschnitzel toe. Warm nog even door. Serveer met tortillachips. Eet smakelijk!

0
(1 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Via Mastodon kan je Brutsellog volgen via @Anja@www.brutsellog.nl .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top