Club Sandwich Wrap

Club Sandwich Wrap

Club Sandwich Wrap
Om de club sandwich wrap nog beter te maken zou je er nog een gekookt ei op kunnen doen en chips erbij serveren. Maar van eieren houden we allebei niet en chips hadden we niet in huis. Maar dit was al bijna een club sandwich wrap. In ieder geval een aanrader.

Ingrediënten: 12 plakjes ontbijtspek, 1 gerookte kipfilet, 4 wraps, mayonaise, sla, 1 tomaat, kaas,

Aantal personen: 2

Bak 12 plakjes ontbijtspek bijna knapperig. Snijd 1 gerookte kipfilet in plakjes. Bak even aan in het achtergebleven vet van de ontbijtspek. Verwarm 4 wraps volgens aanwijzing op de verpakking. Besmeer de wraps met een beetje mayonaise. Beleg vervolgens met sla, plakjes tomaat, plakjes gerookte kip, plakjes ontbijtspek en kaas. Rol de wraps op en serveer. Eet smakelijk!

0
(1 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top