Surinaamse Bami

Kip

Surinaamse Bami

Surinaamse Bami

Ingrediënten: spaghetti, 1 ui, 2 teentjes knoflook, 1 theelepel sambal, Chinese vijfkruidenpoeder, 1/2 Maggiblokje, 1 kipfilet, 1 blik sperziebonen, 1 theelepel tomatenpuree, 2 eetlepels sojasaus, 1 eetlepel ketjap manis,

Aantal personen: 2

Kook de spaghetti beetgaar in kokend water. Bak 1 gesnipperde ui met 2 fijngehakte teentjes knoflook en 1 theelepel sambal tot de ui zacht is. Voeg Chinese vijfkruidenpoeder en 1/2 verkruimeld Maggiblokje toe. Bak kort mee. Voeg vervolgens 1 in blokjes gesneden kipfilet toe. Bak tot de kipfilet bruin is. Voeg 1 blikje sperziebonen toe. Roer even goed door. Voeg vervolgens 1 theelepel tomatenpuree, 2 eetlepels sojasaus en 1 eetlepel ketjap manis toe. Warm even mee. Roer als laatste de spaghetti door de kip en groenten. Eet smakelijk!

0
(1 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top