Gehaktbootjes van de Barbecue

BBQ

Gehaktbootjes van de Barbecue

Gehaktbootjes van de Barbecue
Ingrediënten: 4 vellen bladerdeeg, 200 gram gehakt, gehaktkruiden, 1 teentje knoflook, 1 snoeppaprika, 2 plakjes cheddar cheese,

Aantal personen: 2

Verwarm de barbecue naar 180 graden. Ontdooi 4 vellen bladerdeeg. Meng 200 gram gehakt met gehaktkruiden, 1 fijngehakt teentje knoflook en 1 gesneden snoeppaprika. Verdeel het gehakt in vier delen en maak er een rolletje van. Leg op elk vel bladerdeeg een gehaktrolletje. Leg op elk gehaktrolletje een 1/2 plakje cheddar cheese. Vouw het bladerdeeg om het gehakt, de bovenkant mag openblijven. Leg de gehaktbootjes in ingevette skillets. Zet de skillets ongeveer 30 minuten op de barbecue. Eet smakelijk!

0
(3 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top