Gebakjes van ‘t Haverland – Veenendaal

Gebakjes van ‘t Haverland – Veenendaal

Gebakjes van 't Haverland - Veenendaal
Eigenlijk hoort bij een verjaardag ook een taartje natuurlijk. Na het bingewatchen van een paar afleveringen van New Amsterdam ben ik naar de dichtstbijzijnde bakker gelopen. Alleen die bakker had op een donderdagmiddag een lege taartjes vitrine. Oké, dan maar verder lopen naar de volgende bakker, bakker ‘t Haverland. Het was zonnig, warm weer voor een zes oktober, dus een stukje verder lopen was geen straf. Zij hadden gelukkig genoeg taartjes in de vitrine staan. Keuzes maken dus.

Het werden een tiramisu gebakje (met genoeg alcohol) en een hazelnootschuim gebakje met slagroom er in en nog een soort van marshmallows er op. Ook de gebakjes hebben we doormidden gesneden. Beide gebakjes waren weer superlekker!

Bakkerij ‘t Haverland
Zandstraat 131
3905 EB Veenendaal

0
(1 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top