Loempia met Kip Ketjap van Kippie

Loempia met Kip Ketjap van Kippie

Loempa met Kip Ketjap van Kippie
Vandaag had ik en een vergadering en een borrel op mijn werk. Ik was niet heel super vroeg op mijn werk, maar was wel laat thuis. Zowaar was Michel net een minuut of twee eerder thuis dan ik en dat gebeurde vroeger al bijna nooit. De borrel liep wat langer uit dat ik vooraf had gepland. In ieder geval had ik woensdag al bij Kippie de makkelijke maaltijd gehaald. Een kiploempia en kip ketjap. De kiploempia hebben we 18 minuten op 180 graden in de Airfryer gebakken. De kip ketjap hebben we gewoon opgewarmd in een steelpannetje.

0
(3 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top