Pasta Bolognese

Pasta Bolognese

Pasta Bolognese
Ingrediënten: 150 gram ontbijtspek, 1 flinke ui, 1 flinke wortel, oregano, tijm, 200 gram sucadelap, 1 blikje tomatenpuree, scheutje rode wijn, water, scheutje melk, zout, spaghetti,

Aantal personen: 2

Bak 150 gram fijngesneden ontbijtspek aan. Voeg 1 gesnipperde ui, 1 in kleine blokjes gesneden wortel, oregano en tijm toe. Bak tot de ui glazig is. Voeg 200 gram fijngesneden sucadelap toe. Bak tot het vlees bruin is. Voeg vervolgens een blikje tomatenpuree toe. Bak kort mee. Voeg daarna een scheutje rode wijn toe, laat de alcohol iets verdampen. Voeg daarna water (zoveel tot het onderstaat) toe. Roer goed door. Leg een deksel op de pan. Zet de pan op een laag vuurtje. Laat het geheel een uur of twee of langer stoven. Voeg op het laatst een scheutje melk toe. Laat de saus indikken met de deksel van de pan. Breng de saus op smaak met zout. Kook ondertussen de spaghetti volgens de aanwijzing op de verpakking. Serveer de spaghetti met de bolognesesaus. Eet smakelijk!

0
(2 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top