Varkenshaas met Doperwten, Champignons en Kruidenroomkaas

Varkenshaas met Doperwten, Champignons en Kruidenroomkaas

Varkenshaas met Doperwten en Kruidenroomkaas
Ingrediënten: 1 ui, 200 gram varkenshaas, 250 gram champignons, 200 gram doperwten (diepvries), 1/2 bakje kruidenroomkaas,

Aantal personen: 2

Bak 1 gesnipperde ui tot de ui zacht is. Voeg 200 gram in blokjes gesneden varkenshaas toe. Bak de varkenshaas gaar. Voeg 250 gram in plakjes gesneden champignons en 200 gram doperwten toe. Roerbak tot de champignons zacht zijn. Voeg vervolgens 1/2 bakje kruidenroomkaas toe. Laat de kruidenroomkaas smelten en warm goed door. Lekker met aardappelpartjes in schil. Eet smakelijk!

(1 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
0

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top