Pasta met Kipgehakt, Spinazie en Kruidenroomkaas

Pasta met Kipgehakt, Spinazie en Kruidenroomkaas

Pasta met Kipgehakt, Spinazie en Kruidenroomkaas

Ingrediënten: pasta, 1 ui, 250 gram kipgehakt, 1/2 pak spinazie (diepvries), 1/2 bakje kruidenroomkaas,

Aantal personen: 2

Kook de pasta volgens aanwijzing op de verpakking. Bak 1 gesnipperde ui tot de ui zacht is. Voeg 250 gram kipgehakt toe. Bak het gehakt los. Voeg 1/2 pak spinazie toe. Roerbak tot de spinazie ontdooid en warm is. Voeg 1/2 bakje kruidenroomkaas toe. Laat de kruidenroomkaas smelten. Giet de pasta af en roer de pasta door de spinazie. Warm even door. Eet smakelijk!

0
(1 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top