Rames van Toko Ping Doorn

Rames van Toko Ping Doorn

Rames van Toko Ping Doorn
Vandaag moest ik even met mijn vader mee naar een arts voor een gezondheidsverklaring. Eigenlijk was ik alleen maar de chauffeuse en de papieren vasthouder. Dit was in de middag gepland kortom Toko Ping was open. Michel en ik hadden dus al besloten dat we dan vandaag lekker ’toko’ gingen eten. Bij Toko Ping haalde ik twee rames maaltijden. Eentje met nasi goreng als basis en de ander met mie goreng. Bij beide maaltijden mocht ik twee vleesgerechten en twee groente gerechten kiezen. Kortom met het delen zoals we altijd doen werd het een feestje.

Als vleesgerechten heb ik gekozen voor babi roedjak, varkensvlees in licht pittige ketjapsaus, ayam Thais pinda kipfilet in licht pikante pindasaus, ayam ananas, kipfilet met ananas en daging rendang, rundvlees in kokossaus.

De groente gerechten heb ik ook van alles wat genomen. Ik koos de sambal goreng bonen, sperziebonen in licht pittige sambal, ora ari, diverse groente met onder andere Chinese kool, sambal goreng divers, diverse groente in licht pittige sambal en sajoer lodeh, diverse groenten in kokossaus.

Om het helemaal af te maken zat er bij elke rames maaltijd nog een stokje sate ayam met pindasaus. Normaal hoort er ook nog een sambal goreng telor, sambal ei. Maar Michel en ik houden niet echt van ei, dus dat hoefde er niet bij. Zonde van het ei.

Op de foto zie je het niet goed, maar er waren dus echt 4 verschillende groentegerechten, maar zoals het bij een rames hoort zat alles een beetje door elkaar. Delers als we zijn heeft Michel als netjes verdeeld zodat we allebei alles konden proeven. Wat was het lekker weer. Net weer anders dan andere toko’s!

Toko Ping
Kampweg 75
3941 HE Doorn

(4 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top