Cannelloni van de Slager

Cannelloni van de Slager

Cannelloni van de Slager
Vandaag had ik weer een dagje werken op kantoor. Kortom heel vroeg het bed uit, want ik wilde voordat de studenten gaan reizen op de Uithof zijn. In de trein kwam ik nog een oud-collega tegen die ik ooit had begeleid, dus dat was wel heel gezellig zo in de vroegte. In ieder geval ook wel weer een leuke dag zo, alleen vermoeiender dan thuiswerken. Iets met meer prikkels om je heen. In ieder geval is donderdag vaak weekmaaltijd-dag van de slager. Vandaag dus ook. Bij de slager had ik gisteren cannelloni meegenomen. Dit was een vegetarische maaltijd, want het was cannelloni gevuld met ricotta en spinazie in tomatensaus met kaas. Ik heb het ongeveer 22 minuten in de Airfryer gedaan op 160 graden. Maaltijd was prima, niet bijzonder.

0
(1 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top