Boerenstok van Slagerij van Doorn

Boerenstok van Slagerij van Doorn

Boerenstok van Slagerij van Doorn
Vanochtend werkte Michel thuis want vanmiddag gaan we een bril uitzoeken, niet voor hem maar voor mij. Een bril uitzoeken is toch leuker om samen te doen. In ieder geval lunchten we vandaag samen. Slager van Doorn had in de toonbank broodjes liggen. Dit waren de boerenstok broodjes. Een pistolet belegd met stroganoffgehakt, katenspek en kaas. De broodjes moesten alleen nog afgebakken worden in de oven. Ik deed het gewoon in de Airfryer op 170 graden voor 15 minuten. Lekkere broodjes!

0
(1 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top