Simpele Macaroni

Simpele Macaroni


Vandaag had ik een drukke werkdag buiten de deur en Michel juist een thuiswerkdag. Net allemaal even anders dan anders. Voor mijn werk had ik een kick-off op locatie wat heel leuk was. Leuk om mensen die ik alleen via teams heb gezien nu ook helemaal te zien in plaats van alleen een hoofd. Na de kick-off en de terugreis had ik ook nog wel een drukke thuiswerkdag. Daarnaast totaal geen inspiratie, dus werd het gewoon simpele macaroni. Ook al is het heel simpel, eens in de zoveel tijd is het gewoon lekker. Michel maakte het vandaag. Het is gewoon ui met knoflook en hamblokjes gebakken in de boter. Afgemaakt met tomatenketchup en natuurlijk elleboogjes-macaroni.

0
(1 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top