Shoarma Spiesen van de Barbecue

BBQ

Shoarma Spiesen van de Barbecue

Shoarma Spiesen van de Barbecue
Vandaag een best drukke, leuke zondag gehad. Zo hebben we de kunstroute Landoog in Renswoude gefietst, hebben we op het terras van de Grebbelounge een koffie en muntthee gedronken en hadden we de verjaardag van Hugo, die inmiddels vier is geworden. Na al de festiviteiten kwam ook nog mijn broer op visite, terwijl ondertussen Max de grandprix van Zandvoort won werd de barbecue nog aangezet. Michel had van procureur shoarma-spiesen gemaakt. De procureur was gekruid met shoarmakruiden en daarna aan onze spiesen-set geregen met ui en snackpaprikaatjes. Ongeveer drie kwartier hebben de spietje gedraaid op de barbecue. Erbij een klein Turks brood en een plat brood wat echt een keer op moest, van die een stuks dingen die dan oneindig in de vriezer blijven liggen. Je kent het vast. In ieder geval lekker en simpel op deze zomerse dag in september.

0
(1 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top