Milkshakes van Zazu Veenendaal

Milkshakes van Zazu Veenendaal

Milkshakes van Zazu Veenendaal
Van de week had ik al op de Instagram van Zazu gelezen dat zij ook milkshakes verkochten. Milkshakes van drie verschillende smaken die je dan zelf mocht uitkiezen. Uiteraard had ik dat aan Michel verteld en hij had vandaag zin in dé milkshake van Zazu. Dus op de fiets en naar Zazu. We hebben elk drie bolletjes gekozen voor de milkshake en nadat het geshaket was bracht een medewerker het naar het terras. Maar welke smaken namen we?

Ik koos voor bijzondere smaken die ik misschien niet zo snel zou kiezen, maar bij Zazu weet ik eigenlijk dat alles wel lekker smaakt, ook de bijzondere ijssmaken. Ik koos voor de limoen-munt, lavendel-chocolade en groene appel. Het leek een beetje op een sinaassplit van vroeger. Heel lekker. Michel koos voor wat normalere milkshake smaken. Hij nam chocolade, witte chocolade en kersen. Hier overheerste de chocoladesmaak vooral. Maar dan nog de milkshake was lekker.

Kortom in plaats van drie bolletjes ijs nu alles geshaket naar een milkshake. Dikke aanrader!

IJssalon Zazu
Thoomesplein 3
3901 TN Veenendaal

(2 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top