Het Malle Balle Burger Menu

Het Malle Balle Burger Menu

Het Malle Balle Burger Menu
Vandaag was het deadline-day op het werk. Uiteraard gaat er iets mis, wat gelukkig snel was opgelost, en was het gewoon druk met allemaal dingetjes. Dat het druk werd was al een beetje voorzien. We hadden daarom bedacht om vandaag wat thuis te laten bezorgen. Het werd het Malle Balle Burger menu. Malle Balle, een bal op een broodje dus. De bezorging was supersnel, nog voordat de mail ‘we hebben je bestelling ontvangen’ was de bestelling er al. De mail had een vertraging van een paar uur.

Wat hadden we? We hadden een burgermenu met de saté runderbal, een pittige bal van rundergehakt met een satésausvulling.

Het Malle Balle Burger Menu kaas & bacon bal
Het andere Malle Balle burger menu was met de kaas & bacon bal. Een gehaktbal van half-om-half gehakt met een vulling van cheddar en spek.

Bij beide burgermenu’s kozen we Vlaamse frieten en als sausjes mayonaise en barbecuesaus. De broodjes hebben we door midden gesneden. Zo konden we allebei weer proeven van beide ballen. Prima ballen, lekkere broodjes, alleen had er ietsje meer sla op de broodjes gemogen.

Het Malle Balle Burger Menu hazelnootbal cheesecake bal
Uiteraard hebben we ook een toetje besteld. Wat we eigenlijk pas later op de avond hebben gegeten en dan ook nog maar 1 bal. Ach dan hebben we morgen nog een lekker toetje! Deze dessertballen hebben we al vaker gehad en zijn gewoon altijd lekker. We hadden de hazelnoot bal, een bal met hazelnootbaverois met diverse noten en witte chocolade. De andere bal is de cheesecake bal, een bal van cranberry cheesecake met rubychocolade.

Prima maaltijd zonder veel poespas, lekkere desserts en snelle bezorging.

Malle Balle
Tuinstraat 14
3901 RB Veenendaal

0
(2 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top