Kiprollade van de BBQ

Kiprollade van de BBQ

Kiprollade van de BBQ
De poelier, poelier de Munt, waar ik mijn kip koop is ook weer terug van vakantie.Deze week hadden zij de kiprollade in de aanbieding. Helemaal lekker in het weekend en op de barbecue. Voor erbij haalde ik een salade bij de Goudreinet groenteboer. Hier kan je zelf je salade samenstellen. Zo had ik er deze keer verschillende soorten rauwkost door, en ook noten en oude kaas. Leuk concept.

Voor de kiprollade stond de barbecue op ongeveer 150 graden. De kiprollade is op het spit gegaan. Kernthermometer in de kiprollade. De thermometer moest op 76 graden staan, dan is de kiprollade gaar. Dit duurde ongeveer een uurtje. De laatste 10 minuten heeft Michel de barbecue hoger gezet voor een mooi kleurtje en het vet te laten smelten.

0
(3 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top