Gebakjes van Mekking Veenendaal

Gebakjes van Mekking Veenendaal

Gebakjes van Mekking Veenendaal
Brutsellog is 17 jaar geleden begonnen! Dat is toch iets om te vieren. Bij Mekking haalde ik twee gebakjes. Na wat getwijfel, want er staat zoveel lekkers in de vitrine koos ik voor een caramel zeezout gebak en het gebakje van de week.
De caramel zeezout gebak is een gebakje met een harde wener bodem, caramel-zeezout en mokka. Het gebakje van de week was een bosvruchten slof gebak, met verse vruchtjes, bavarois en marsepein. Twee totaal verschillende smaken. Uiteraard hebben we het gedeeld en echt, die gebakjes van Mekking zijn toch wel heel lekker.

Banketbakkerij Mekking
Kerkewijk 25
3901 EB Veenendaal

0
(3 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top