Taartproeverijtje bij Barista Café Veenendaal

Taartproeverijtje bij Barista Café Veenendaal

Taartproeverijtje bij Barista Café Veenendaal appeltaart, carrort cake, brownie
Vandaag hebben we weer gefietst. Dat doen we normaal vaker op zondag maar de afgelopen twee weken hebben we het niet gedaan. De eerste keer vanwege spierpijn in de benen door het beklimmen van een kasteel en de andere keer vanwege veel te warm weer. Nu was het lekker weer om een stukje te fietsen, al stond er best wel wat wind. Aan het einde van de fietstocht zijn we nog even op het terras van Barista Café gaan zitten.

Ik nam daar een chai latte kaneel en Michel een flat brown koffie. We namen er ook iets lekkers bij: de Barista proeverij. Een proeverij van drie taartjes van de kaart. Allebei kregen we net een ander proeverijtje. Dus ook dat hebben we weer kunnen delen.

Op het bordje hierboven zie je: een stukje appeltaart met hazelnoten en amandelspijs, een stukje carrot cake met zoete roomkaastopping en walnoten en een stukje brownie met frambozen en witte chocolade

Taartproeverijtje bij Barista Café Veenendaal cheesecake, red velvet cake, brownie
Op dit bordje zie je een stukje red velvet taart met zoete roomkaastopping, een stukje New York Cheesecake met vanille en een bodem van kandijkoeken en een brownie met frambozen en witte chocolade. Het was in ieder geval weer smullen met zoveel verschillende smaken.

Barista Café
Thoomesplein 5
3905 TN Veenendaal

0
(2 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Via Mastodon kan je Brutsellog volgen via @Anja@www.brutsellog.nl .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top