Risotto met Champignons en Spek

Risotto met Champignons en Spek

Risotto met Champignons en Spek
Ingrediƫnten; 1 ui, 150 gram dobbelsteentjes ontbijtspek, oregano, tijm, 250 gram champignons, witte wijn, risotto rijst, 1 liter bouillon, geraspte kaas,

Aantal personen: 2

Bak 1 gesnipperde ui met 150 gram dobbelsteentjes ontbijtspek, oregano en tijm tot de ui zacht is. Voeg 250 gram in plakjes gesneden champignons toe. Bak tot de champignons zacht zijn. Roer risotto rijst door de ui. Voeg een scheutje witte wijn toe en laat de alcohol verdampen. Voeg vervolgens steeds bouillon toe tot de rijst helemaal onder staat. Roer regelmatig door en voeg dan weer wat bouillon toe. Voeg als laatste geraspte kaas naar smaak. Laat de kaas al roerend smelten en serveer. Eet smakelijk!

0
(1 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top