Sushibowl

Sushibowl

sushibowl
Ingrediënten: 250 gram sushirijst, 350 ml water, 1 theelepel suiker, zout, 1 eetlepel rijstazijn, 2 gepaneerde kipschnitzels, komkommer, edamame boontjes uit blik, cherrytomaatjes, gefruite uitjes, sambasaus,

Aantal personen: 2

Doe de sushirijst in 350 ml koud water. Zet de pan op het vuur. Wanneer het kookt doe je deksel op de pan. Laat het 10 minuten zachtjes koken. Blijf er wel bij, want de deksel gaat snel klepperen. Laat de sushirijst nog even staan met de deksel op de pan. Breng op smaak met 1 theelepel suiker, zout en 1 eetlepel rijstazijn.

Bak ondertussen 2 gepaneerde kipschnitzels in de Airfryer. Zet de Airfryer aan op 180 graden voor 12 minuten. Snijd de kipschnitzels in reepjes. Snijd de komkommer in blokjes.

Doe de sushirijst in een kom, doe er de komkommer, wat edamame boontjes en in kwarten gesneden cherrytomaatjes bij. Leg de reepjes kipschnitzels erbij. Strooi wat gefruite uitjes over de sushirijst. Doe er naar eigen smaak wat sambasaus bij. Eet smakelijk!

0
(1 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top