Wraps met Carpaccio

Wraps met Carpaccio

Wraps met Carpaccio
Vandaag maakte ik een lekkere maaltijd zonder te koken. Fijn met het plakkerige weer. In de koelkast had ik nog een half pak wraps liggen, daarmee maakte ik deze carpaccio wraps.

Ingrediƫnten: 4 wraps, 2 pakken carpaccio met pijnboompitjes, kaas en dressing, komkommer, zongedroogde tomaatjes, rucola-melange,

Aantal personen: 2

Verwarmd de wraps even in de magnetron. Beleg elke wrap met carpaccio. Bestrooi met pijnboompitjes, kaas, in blokjes gesneden komkommer en fijngesneden zongedroogde tomaat. Beleg met een flinke berg rucola-melange. Verdeel er wat dressing over. Rol de wraps strak dicht. Zet vast met prikkers. Snijd de wraps eventueel doormidden. Eet smakelijk!

0
(1 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top