Rendang van Slagerij van Dijk Leersum

Rendang van Slagerij van Dijk Leersum

Rendang van Slagerij van Dijk Leersum
Vandaag haalde ik al vroeg de weekmaaltijd bij slagerij van Dijk in Leersum. Hier haal ik wel eens vaker maaltijden voor mijn vader, maar eigenlijk nooit voor onszelf omdat ik eigenlijk altijd al een maaltijd voor onszelf haal bij onze slager in Veenendaal. Maar die is nog even op vakantie. Met deze hitte heb ik niet echt zin om te koken. Kortom dan is zo’n weekmaaltijd toch een uitkomst.

Deze week had de slager in Leersum rendang in de aanbieding. Iets wat ik zelf kan maken, bij verschillende Indische toko’s heb gehaald en wat mijn eigen slager ook kan maken. Ik was dus benieuwd hoe deze rendang smaakt. In ieder geval zat er in deze rendang sperzieboontjes, wortel en ui. De smaak leek eerst wat vlak, maar later proefde je wel de pit. In ieder geval een prima rendang, anders dan de andere weer (en het was lekker makkelijk zo even in de magnetron).

0
(1 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top