IJsje bij Valentino Veenendaal

IJsje bij Valentino Veenendaal

IJsje bij Valentino Veenendaal
Na het eten zijn we nog even het dorp in gefietst en hebben we een ijsje gegeten bij ijssalon Valentino. Bij deze ijssalon hebben we nog nooit een ijsje gehaald, terwijl deze al jaren in Veenendaal zit. We hadden beide een bakje met drie bolletjes. Ik heb gekozen voor de smaken pistache, banaan en watermeloen. Michel nam de smaken koffie, walnoot en salted caramel. Prima ijsje op een lekkere zomerse avond.

IJssalon Valentino
Kerkewijk 29
3901 EB Veenendaal

0
(2 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top