Toko Sin – Driebergen

Toko Sin – Driebergen

Toko Sin Driebergen
Na onze kasteelovernachting en een super ontbijt zijn we nog even langs mijn vader gegaan. Later dan anders op vrijdag, maar hey het is vakantie. Daarna zijn we nog even naar Driebergen gereden. Tijd voor Toko Sin! We hadden geluk want vandaag was ook de eerste dag na hun vakantiesluiting. Er was gisteren nog tot twee uur ‘s nachts gekookt. Wat kozen we allemaal? We hadden weer twee combinatiemenu’s met allerlei verschillende dingen zodat we weer konden delen.

Op het bord nasi goreng pedis en mihoen goreng pedis. Als vleesgerechtjes hadden we ajam roedjak (kipfilet in een romige kokossaus), ajam kerrie (kipfilet in kerriesaus), babi rietjak (varkensvlees in pikante saus) en rendang (rundvlees in kokossaus). De bijgerechten die we hebben gekozen waren sambal goreng boontjes (sperzieboontjes in lichtpittige saus) en Indonesische tjap tjoy.

Het was in ieder geval weer super lekker, al die verschillende smaken. Heerlijk! Zo heb je toch thuis ook een beetje vakantie op je bord!

Toko Sin
Traay 153b
3971 GE Driebergen-Rijsenburg

0
(3 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top