Softijsje van Boer Gijs in Achterberg

Softijsje van Boer Gijs in Achterberg

Softijsje van Boer Gijs in Achterberg
Vandaag hebben we een rondje gefietst. We wisten ook precies al waarheen eerst naar melktap de Groene Grens om boeken te ruilen. Bij de melktap staat namelijk een leuke boekenkast / minibieb. Daarna door naar boer Gijs, om een ijsje te halen. Op Instagram had ik gezien dat in het Binnenveld een ijstap was. Op een zondag waren we er al eens langs gefietst bij toeval, maar toen was het dicht en ook op een woensdag, maar toen was het nog net niet geopend. Kortom nu lekker op onze vrije dag er even een ijsje eten en dat kan ook best in de ochtend. Met muntgeld kan je een lekker ijsje tappen, alleen papier geld? Wisselen kan door even te bellen. Daarna tappen en op het terras smikkelen. Een leuke tussenstop bij IJs van boer Gijs!

IJs van Boer Gijs
Weteringsteeg 34
3911 VN Achterberg (Rhenen)

0
(8 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top