Lunchen bij Ritmeester Veenendaal

Lunchen bij Ritmeester Veenendaal

Lunchen bij Ritmeester Veenendaal
Sinds dit jaar is grill & bistro Ritmeester geopend aan het stadsstrand in Veenendaal. Dit restaurant is het tweede restaurant van de eigenaar, het eerste restaurant is namelijk Bite. Dat is een van mijn meest favoriete restaurants van Veenendaal waar we regelmatig hebben gegeten en in de lockdown ook vaak hebben afgehaald: salades, driegangen menu’s en zelfs eclairs. Kortom Ritmeester moesten we gewoon proberen. Toen we aan kwamen was het best druk. Eigenlijk was er geen tafel meer vrij, maar dat werd opgelost door een tafeltje van zes, waar vier personen aan zaten te verkleinen naar een tafeltje van vier. Zo hadden Michel en ik een tafeltje van twee.

Wat kozen we. Ik koos deze keer voor de tuna melt. Een broodje met tonijnsalade, cheddar kaas, crème fraîche en gepofte paprika. Zie eens hoe mooi geel de cheddar kaas is, wel wat anders dan de plastic plakjes cheddar toch?

Lunchen bij Ritmeester Veenendaal blt
Michel nam de BLT, dit was een broodje met zacht gegaard buikspek, gepofte tomaat en little gem.

Zoals je ziet, beide broodjes waren al een feestje om te zien. Het was ook een feestje om het te eten. De smaken waren lekker op elkaar afgestemd. Leuk detail, de rekening werd gepresenteerd in een oud Ritmeester-sigarendoosje. De Ritmeester sigaren kwamen vroeger namelijk uit Veenendaal. Kortom Ritmeester is weer een restaurant om op het lijstje van favoriete restaurants van Veenendaal te zetten.

Bistro & Grill Ritmeester
Thoomesplein 6
3901 TN Veenendaal

0
(5 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top