Pizza’s van Da Asporto Veenendaal

Pizza’s van Da Asporto Veenendaal

Pizza's van Da Asporto Veenendaal pizza andalouse chicken
Vandaag maakten we onze eerste vakantiedag af met pizza. Alleen liep het wat anders dan normaal. Na een uur waren de pizza’s er nog niet en was de lijn bezet van het restaurant. Michel fietste daarom maar even langs van huh, wat is er aan de hand. Daar aangekomen zouden de pizza’s al onderweg zijn, maar bijna thuis aangekomen werd Michel gebeld dat ze net de oven uit kwamen. Kortom Michel is weer terug gefietst. Het zal wel iets te maken hebben met weinig mensen en onverwachte drukte of een probleem met het bestelsysteem. Ach ja het is vakantie, dus waarom druk maken er over.

Deze keer koos ik ook voor een pizza. Meestal neem ik een pasta, maar ik wilde echt eens de nieuwe pizza proberen. Dit is de pizza andalouse chicken, een pizza met kaas, andalousesaus, gekruide kip, ui en paprika. Een lekkere pizza, net even anders dan met tomatensaus.

Pizza's van Da Asporto Veenendaal pizza bbq meatball
Michel koos voor de pizza bbq meatball, in de herhaling want de vorige keer kreeg hij een andere pizza. Deze keer was het wel de goede. Deze pizza is belegd met kaas, barbecuesaus, gekruid gehakt, ui en paprika.

Uiteraard hebben we de pizza’s gedeeld. Beide pizza’s lijken wel op elkaar maar hebben toch weer hun eigen smaak. In ieder geval was het lekker!

Da Asporto
Nieuweweg 153
3905 LK Veenendaal

(3 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top