Schnitzel gevuld met Tutti Frutti van de BBQ

BBQ

Schnitzel gevuld met Tutti Frutti van de BBQ

Schnitzel gevuld met Tutti Frutti van de BBQ
Dit is wel totaal anders, vlees met gedroogd fruit. Op de markt haalde ik tutti frutti, of eigenlijk stelde ik het zelf samen van allerlei gedroogd fruit wat er in de kraam lag. Zo had ik abrikoos, dadels, kiwi en appel.

Ingredi├źnten: 2 schnitzels, kruidenkaas, 100 gram tutti frutti,

Aantal personen: 2

Verhit de barbecue naar 200 graden. Plet 2 schnitzels. Besmeer elke schnitzel met kruidenkaas. Verdeel 100 gram fijngehakte tutti frutti over de schnitzels. Rol de schnitzels op en bindt het vast met keukentouw. Leg de schnitzel ongeveer 20 minuten op de barbecue. Lekker met een salade. Eet smakelijk!

0
(3 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top