Italiaanse Bol Gevuld met Gehakt, Zongedroogde Tomaatjes en Kaas

Italiaanse Bol Gevuld met Gehakt, Zongedroogde Tomaatjes en Kaas

Italiaanse Bol Gevuld met Gehakt, Zongedroogde Tomaatjes en Kaas
Ingrediënten: 250 gram gehakt, gehaktkruiden, 2 teentjes knoflook, 2 Italiaanse bollen (afbak), zongedroogde tomaat, gegrilde paprika, kaas,

Aantal personen: 2

Verwarm de barbecue naar 200 graden. Kruid 250 gram gehakt met gehaktkruiden. Smelt wat boter met 2 fijngehakte teentjes knoflook in een skillet op de barbecue. Voeg het gehakt toe. Bak het gehakt los en bruin. Hol 2 Italiaanse bollen uit. Haal de skillet met het gehakt van de barbecue. Meng het gehakt met stukjes zongedroogde tomaat en stukjes gegrilde paprika. Vul de Italiaanse bollen met het gehakt. Doe er blokjes kaas in. Dek het broodje af met het kapje. Zet de Italiaanse bollen op de barbecue. Bak de bollen in ongeveer 10 minuten af. Eet smakelijk!

0
(1 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top