Cake met Fruit en Chocolade van de BBQ

Cake met Fruit en Chocolade van de BBQ

Cake met Fruit en Chocolade van de BBQ
Dit stond al een tijdje op het lijstje om ooit eens te maken. Vandaag kwam het er eindelijk van. Het is heel simpel en het hoeft eigenlijk niet persé op de barbecue maar kan net zo goed in de oven of Airfryer.

Ingrediënten: 4 plakjes cakes, diepvriesfruit framboos en blauwe bes (Jumbo), chocolade double caramel (Jumbo)

Aantal personen: 2

Gebruik van de barbecue de restwarmte of verwarm de barbecue naar zo’n 160 graden. Snijd 4 plakjes cake in blokjes. Verdeel dit over twee kleine skillets. Verdeel het diepvriesfruit en blokjes chocolade er over en door. Zet de skillets op de barbecue. Laat de chocolade smelten en het fruit ontdooien. Lekker natuurlijk met slagroom, maar het is al best machtig. Smul ze!

0
(2 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Via Mastodon kan je Brutsellog volgen via @Anja@www.brutsellog.nl .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top