Wraps met Saté en Boontjes

Wraps met Saté en Boontjes

Wraps met Saté en Boontjes
Ingrediënten: chilisaus, ketjap manis, honing, knoflookpoeder, 1 kipfilet, 1 rode ui, 1 theelepel sambal, 1 potje sperziebonen, 1 klein bakje Wijko satésaus hot, 4 wraps, seroendeng,

Aantal personen: 2

Maak een marinade van chilisaus, ketjap manis, honing en knoflook. Snijd 1 kipfilet in blokjes en doe dit in de marinade. Laat de kip even marineren. Bak 1 gesnipperde rode ui met 1 theelepel sambal tot de ui zacht is. Voeg de kipfilet en marinade toe. Bak tot de kipfilet gaar is. Voeg 1 potje sperziebonen toe, warm goed door. Verwarm onder tussen de satésaus en de wraps volgens aanwijzing op de verpakking. Besmeer elke wrap met satésaus. Verdeel de kip en sperziebonen er over. Strooi er als laatste seroendeng over. Vouw de wraps dicht en zet vast met een cocktailprikker. Eet smakelijk!

0
(1 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top