Chipolata Fakkel Spiesen

BBQ

Chipolata Fakkel Spiesen

Chipolata Fakkel Spiesen
Dit recept heb ik gecombineerd van twee recepten die ik in 2010, twaalf jaar geleden al eens maakte. Toen maakte ik voor de barbecue spekfakkels en chipolata spiesen. Michel pakte de kleine barbecue erbij en zo waren de champignons, 1/2 paprika en de chipolataworstjes die in de vriezer had weer op.

Ingrediƫnten: 4 chipolata worstjes, ontbijtspek,4 eetlepels chilisaus, 1 eetlepel honing, 1 eetlepel ketjap manis, champignons, 1/2 rode paprika,

Aantal spiesen: 4

Omwikkel 4 chipolata worstjes met ontbijtspek. Maak een marinade van 4 eetlepels chilisaus met 1 eetlepel honing en 1 eetlepel ketjap manis. Marineer hier in de chipolata worstjes. Snijd de chipolata worstjes in vier stukken. Dip de snijkanten nog even in de marinade. Snijd de champignons door de helft en de paprika in stukjes. Wissel de chipolata af met de champignons en paprika. Bak de spiesen op de barbecue tot het gaar is. Lekker met aardappelsalade. Eet smakelijk!

(3 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
0

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top