Gevulde Bavette van de Barbecue

BBQ

Gevulde Bavette van de Barbecue

Gevulde Bavette van de Barbecue

Ingrediƫnten: roomboter, 2 teentjes knoflook, 1 kleine winterwortel, 1/2 rode paprika, 1 rode ui, 250 gram bavette, kaas,

Aantal personen: 2

Verhit de barbecue naar 200 graden. Smelt in een gietijzeren pannetje een klontje boter met 2 fijngehakte teentjes knoflook. Bak hierin 1 in reepjes gesneden winterwortel, 1/2 in reepjes gesneden rode paprika en 1 gesneden rode ui. Bak tot de wortel en paprika bijna zacht zijn. Laat dit iets afkoelen. Snijd 1 bavette zo dun mogelijk open. Verdeel er reepjes kaas en de gebakken groenten over. Rol de bavette goed op. Bind de bavette vast met keukentouw. Grill de gevulde bavette rondom bruin. Dit duurt ongeveer een minuut of twintig. Eet smakelijk!

0
(1 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top