Barbecue

BBQ

Barbecue

Barbecue
Vandaag eens niet iets speciaals op de barbecue, maar gewoon barbecuevlees. Wel vlees van de slager. Deze keer haalde ik het vlees bij slagerij van Dijk in Leersum. Hier kom ik langs wanneer ik naar mijn vader in Doorn ga. Deze slager had deze week runderbrochettes in de aanbieding. Deze had ik al eens eerder geprobeerd en waren gewoon erg lekker. Ik had de variant met kruidenboter en met een rode marinade. Lekker mals rundvlees in ieder geval. Verder kocht ik er ook het zigeunerworstje op een stokje. Een gemarineerd barbecueworstje omwikkeld met ontbijtspek. Bij de barbecue hadden we nog aardappelsalade en pistolets (die we ook op de barbecue hadden gebakken).

(4 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
0

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top