Rijst met Kip, Doperwten en Rijst

Rijst met Kip, Doperwten en Rijst

Rijst met Kip, Doperwten en Rijst
Ingrediƫnten: rijst, 4 eetlepels ketjap manis, 2 eetlepels sojasaus, 1 eetlepel hoisinsaus, 1 theelepel pindakaas, gemberpoeder, paprikapoeder, knoflookpoeder, uienpoeder, 1 kipfilet, 1 rode ui, 1 theelepel sambal, 1 potje doperwten en wortels.

Aantal personen: 2

Kook de rijst volgens aanwijzing op de verpakking. Maak een marinade van 4 eetlepels ketjap manis, 2 eetlepels sojasaus, 1 eetlepel hoisinsaus, 1 theelepel pindakaas, gemberpoeder, paprikapoeder, knoflookpoeder en uienpoeder. Snijd 1 kipfilet in blokjes. Doe dit in de marinade. Bak 1 gesnipperde rode ui met 1 theelepel sambal tot de ui zacht is. Voeg de kipfilet toe. Bak mee tot het gaar is. Voeg 1 uitgelekt potje doperwten en worteltjes toe. Warm even mee. Voeg de gekookte rijst toe. Roer goed door en wok lekker mee. Eet smakelijk!

0
(1 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top