Gevulde Biefstuk van de BBQ

BBQ

Gevulde Biefstuk van de BBQ

Gevulde Biefstuk van de BBQ
De biefstukjes had ik gekocht omdat Jumbo geen Duitse biefstuk had. Dat had ik nodig voor het gerecht van gisteren. Ik was wat anders vergeten en ben daarom naar een andere supermarkt gegaan, daar hadden ze toevallig wel Duitse biefstuk. Kortom wat doen we met deze biefstukjes? Het werden deze gevulde biefstukjes, een ideetje van een Instagram-pagina van de slager.

Ingrediënten: 2 biefstukjes, salami, kaas, rode ui, zout, peper,

Aantal personen: 2

Verhit de barbecue naar 180 graden. Snijd 2 biefstukjes open. Beleg met plakjes salami, blokjes kaas en gesnipperde rode ui. Rol beide biefstukjes op. Bind de biefstukjes vast met keukentouw. Grill de biefstukjes ongeveer 15 minuten op de barbecue. Lekker met een salade en aardappelkroketwafeltjes. Eet smakelijk!

0
(1 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top