Noodles met Duitse Biefstuk en Cambodjaanse Groente

Noodles met Duitse Biefstuk en Cambodjaanse Groente

Noodles met Duitse Biefstuk en Cambodjaanse Groente
Dit recept is ook van de Haagsche Keuken. Ik heb het net even anders gemaakt, geen rijst maar noodles en ook qua handelingen doe ik het net even anders.

Ingredi├źnten: noodles, 2 Duitse biefstukken, 1 eetlepel bloem, 3 eetlepels sojasaus, 3,5 eetlepels honing, knoflookpoeder, uienpoeder, 400 gram Cambodjaanse wokgroenten (Jumbo), 2 eetlepels barbecuesaus,

Aantal personen: 2

Kook de noodles volgens aanwijzingen op de verpakking. Maak van 2 Duitse biefstukjes kleine balletjes. Doe de balletjes in een schaal en meng met 1 eetlepel bloem, 1 eetlepel sojasaus, 1 1/2 eetlepel honing, knoflookpoeder en uienpoeder. Bak de Duitse gehaktballetjes rondom bruin in de wok met olie. Voeg 400 gram Cambodjaanse wokgroenten toe. Wok mee tot de wortel zacht wordt. Maak ondertussen een woksaus van 2 eetlepels sojasaus, 2 eetlepels honing en 2 eetlepels barbecuesaus. Voeg de saus toe aan de gehaktballetjes en groenten. Warm het geheel even door. Serveer met de noodles. Eet smakelijk!

0
(1 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top