Panini Ham Cheese Bacon van Mams Coffee & More Utrecht

Panini Ham Cheese Bacon van Mams Coffee & More Utrecht

Panini Ham Cheese Bacon van Mams Coffee & More Utrecht
Vandaag moest ik voor een vergadering weer naar Utrecht. Na de vergadering ben ik met een collega, die haar brood was vergeten, op zoek gegaan naar iets lekkers. Het foodcourt op de 101 was al dicht dus zijn we doorgelopen. De rijen bij de foodtrucks waren wat lang en aanbod mwah. Uiteindelijk zijn we gestopt op Heidelberglaan 15. Daar was Mams nog wel open. Ik koos daar voor een simpele panini ham bacon cheese. Hij was verrassend snel klaar. Bleek dus dat iemand voor mij deze ook had besteld, sorry dat ik hem pakte. In ieder geval was het prima, wel een beetje zoutig.

Mams Coffee & More at foodcourt HU
Heidelberglaan 15
3584 CS Utrecht

0
(1 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top