Hachee van de Slager

Hachee van de Slager

Hachee van de Slager
Vandaag heb ik wel een record naar huis reizen verbroken. Om 16:08 stapte ik in de tram. Ik kwam aan op het station om 16:13 en mijn trein vertrok om 16:15 van een ander perron. Trap af en trap op (zonder enige vorm van conditie hier op), maar het is gelukt. Boven aangekomen kon in inchecken en direct in de trein stappen. Om 16:40 stond ik al weer op het station in Veenendaal. Had ik het niet gered dan had ik een half uur moeten wachten. Kortom ik kan na al die corona-jaren zonder treinreizen nog een ouderwets sprintje trekken.

Thuis had ik het mezelf makkelijk gemaakt. Zoals bijna altijd op donderdag had ik ook vandaag een weekmaaltijd. Deze week had de slager hachee met aardappelpuree in de aanbieding. Altijd goed!

0
(1 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top