Wraps met Frikandel a la Donner

Wraps met Frikandel a la Donner

Wraps met Frikandel a la Donner
Je moet voor dit recept eigenlijk gewoon de YouTube van de Haagsche Keuken zien of het recept lezen. Het leek me best lekker en geinig om te maken. Ik maakte er wel mijn eigen draai aan. Jammer genoeg had de Jumbo alleen maar mini-wraps, op de een of andere manier is bij onze Jumbo het wraps-vak al maanden nagenoeg leeg.

Ingredi├źnten: 5 frikandellen, 2 eetlepels ketjap manis, shoarmakruiden, 1 rode ui, wraps, sla, 1/4 komkommer, tomaat, knoflooksaus,

Aantal personen: 2

Laat 5 frikandellen ontdooien. Schaaf de frikandellen met een kaasschaaf in plakjes. Doe de frikandellen in een kom. Meng het met 2 eetlepels ketjap manis en shoarmakruiden naar smaak. Bak de frikandellen met 1 gesnipperde rode ui bruin in hete olie. Verwarm de wraps in de magnetron. Leg op de wraps wat sla, komkommer en tomaat. Verdeel de frikandellen en ui over de wraps. Doe er wat knoflooksaus over. Vouw de wraps dicht. Eet smakelijk!

(4 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
0

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top