Provençaalse Pastaschotel van de Slager

Provençaalse Pastaschotel van de Slager

Provençaalse Pastaschotel van de Slager
Vandaag moest ik weer eens echt, live, op het werk zijn voor een vergadering. Gelukkig kon ik door de buien door heen en weer gaan, het was echt een grijzige dag.Van zo’n dag live op het werk aanwezig zijn, het reizen (wat je vroeger heel normaal vond), werd ik best wel moe. Gelukkig had de slager deze week een makkelijke maaltijd op het menu staan. De Provençaalse pastaschotel. Dit was farfalle met kleine gehaktballetje, wortel, doperwten, prei en paprika in een rode wijnsaus. Even in de magnetron en zo hadden we weer een prima maaltijd op tafel/

0
(1 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top