Taartje eten bij Theehuis de Schutse

Taartje eten bij Theehuis de Schutse

Taartje eten bij Theehuis de Schutse Aardbeienslof
Vandaag hebben we plantjes gekocht voor onze verticale tuin. De pluksla was al op en de worteltjes en bosuitjes wilden eigenlijk niet. Op de fiets zijn we naar Achterberg gegaan, naar tuincentrum de Wildernis. Op de terugweg zijn we gestopt bij Theehuis de Schutse. Ook zo’n plek waar we heel vaak zijn langs gefietst maar nooit zijn geweest. Vandaag was het open en het was gewoon tijd voor taart!

Uiteraard hebben we de taartjes weer gedeeld. Op tafel stonden deze aardbeienslof, die volgens mij vers opgebouwd is. Het was een slofje met gele room, aardbeien en slagroom.

Taartje eten bij Theehuis de Schutse Appeltaart
De appeltaart hoort er natuurlijk ook bij. Deze was ook heerlijk vers. De Schutse is een plek voor jongeren met een beperking. Zij runnen daar het theehuis, verzorgen de dieren en onderhouden een pluktuin vol mooie bloemen. Het theehuisje is schattig klein met een leuk terrasje. Echt een plekje waar je een keertje moet zijn geweest!

Theehuis de Schutse
Friesesteeg 15
3911 VR Achterberg (Rhenen)

0
(6 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top