Spaghetti Bolognese

Spaghetti Bolognese

Spaghetti Bolognese
Ingrediënten: 150 gram ontbijtspek, 1 flinke ui, 2 wortels, 250 gram sucadelap, 1 blikje tomatenpuree, scheutje rode wijn, 1 maggiblokje, water, scheutje melk, spaghetti, geraspte kaas

Aantal personen: 2

Bak 150 gram fijngesneden ontbijtspek aan. Voeg 1 gesnipperde ui en 2 in kleine blokjes gesneden wortels toe. Bak tot de ui glazig is. Voeg 250 gram fijngesneden sucadelap toe. Bak tot het vlees bruin is. Voeg vervolgens een blikje tomatenpuree toe. Bak kort mee. Voeg daarna een scheutje rode wijn toe, laat de alcohol iets verdampen. Voeg daarna 1 verkruimeld Maggiblokje en water (zoveel tot het onderstaat) toe. Roer goed door. Leg een deksel op de pan. Zet de pan op een laag vuurtje. Laat het geheel een uur of twee of langer stoven. Voeg op het laatst een scheutje melk toe. Laat de saus indikken met de deksel van de pan. Kook ondertussen de spaghetti volgens de aanwijzing op de verpakking. Serveer de spaghetti met de bolognesesaus en eventueel geraspte kaas. Eet smakelijk!

0
(5 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top