Gehakt met Champignons in Roomsaus

Gehakt met Champignons in Roomsaus

Gehakt met Champignons in Roomsaus
Ingrediƫnten: 1 ui, 1 theelepel sambal, 250 gram gehakt, 1/2 rode paprika, 250 gram champignons, 1 eetlepel bloem, 200 ml bouillon, 125 ml zure room, 4 augurken, paprikapoeder,

Aantal personen: 2

Bak 1 gesnipperde ui met 1 theelepel sambal tot de ui zacht is. Voeg 250 gram gehakt toe. Bak het gehakt rul. Voeg 1/2 in blokjes gesneden paprika toe. Bak even mee. Voeg vervolgens 250 gram in plakjes gesneden champignons toe. Bak tot de champignons zacht zijn. voeg 1 eetlepel bloem toe. Bak even mee. Voeg 200 ml bouillon toe. Roer goed door. Schep vervolgens 125 ml zure room door het geheel. Voeg als laatste 4 in schijfjes gesneden augurk toe. Breng op smaak met wat paprikapoeder. Lekker met gebakken aardappeltjes (of rijst, of pasta. Eet smakelijk!

(1 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
0

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Back To Top